ONZE DIENSTEN

BRONS

€75

Exterieur

Detail

5 foto’s

1 uur fotografie

Oplevertermijn in overleg

Printmogelijkheden

ZILVER

€100

Exterieur

Detail

Interieur

10 foto’s

1,5 uur fotografie

Oplevertermijn in overleg

printmogelijkheden

GOUD

€150

Exterieur

Detail

Interieur

Actie foto’s

15 foto’s

2 uur fotografie

Oplevertermijn in overleg

printmogelijkheden

PLATINUM

€200

Exterieur

Detail

Interieur

Actie *

Actie extra **

20 foto’s

3 uur fotografie

Oplevertermijn in overleg

Printmogelijkheden

VOORWAARDEN

EXTRA*

Met de zogenaamde meetrek (panning) techniek maak ik langs de kant van de weg een aantal actie foto’s.

EXTRA**

Actie** foto’s maak ik vanuit een rijdende auto een aantal actie foto’s. Om deze foto’s te kunnen maken neem ik een assistent mee.

EXTRA FOTO’S EN AFDRUKKEN

Extra foto’s zijn altijd na te bestellen er worden kosten in rekening gebracht. (Het is ook mogelijk om afdrukken te bestellen)

REISKOSTEN

Reiskosten zijn inbegrepen binnen een straal van 20 kilometer vanaf standplaats Dronten. Voor reisafstanden boven de 20 kilometer wordt € 0,21 cent per kilometer in rekening gebracht.

SELECTIE EN NABEWERKING

Na de fotoshoot maak ik een selectie van de gemaakte foto’s. De geselecteerde foto’s worden door mij bewerkt. Bewerken van de foto’s omvat het aanpassen van contrast, helderheid, kleur correcties, schaduwen en licht retoucheer werk (verwijderen van stofjes, vuiltjes en vlekjes).

LEVERING

Binnen 7 dagen na de fotoshoot ontvang je uitsluitend een overzicht van de geselecteerde en bewerkte foto’s in klein formaat en lage resolutie voorzien van een watermerk inclusief de factuur. Uit deze foto’s maak je een selectie van foto’s die je wenst te ontvangen in hoge resolutie. Na ontvangst van de betaling ontvang je via WeTransfer de definitieve foto’s.

ANDERE FOTOSHOOTS

Heb je een ander idee over een fotoshoot of wil je heel iets anders gefotografeerd hebben, Neem dan contact op voor de mogelijkheden en de kosten.